Het volgende concert is op

juni
2

2 juni, 13:00 - 16:00

Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten?

QLite

Gelegenheidsensemble QLite

Organiseert u binnenkort een feest, een project of heeft u een andere gelegenheid die om muzikale omlijsting vraagt, maar heeft u geen ruimte voor een volledig harmonieorkest? QLite is de oplossing! QLite is het muzikaal flexibele ensemble van QHarmony, dat projectmatig wordt opgezet en zo in wisselende, kleinschalige bezettingen diverse gelegenheden kan opluisteren.

Optredens

Sinds de oprichting van QLite heeft dit onderdeel van QHarmony al vele succesvolle optredens op haar naam kunnen schrijven. Naast eenmalige muzikale kansen is QLite ook bij verschillende jaarlijks terugkerende evenementen te beluisteren. Hieronder vallen bijvoorbeeld de kerstdiners in de Refter van de Radboud Universiteit, kerstmarkten en de jaarlijkse Diesviering van de Radboud Universiteit. Ook heeft QLite reeds opgetreden als muzikale omlijsting van De Nationale Dodenherdenking in de Stevenskerk te Nijmegen

Repertoire

Het repertoire van QLite omvat vele uiteenlopende muzikale nummers, die naar believen kunnen worden aangepast. Elk optreden is uniek en vraagt om een daarop afgestemde repertoirelijst. Van licht klassiek en wereldse klassiekers tot de onmisbare kerstmuziek: QLite kan het. Heeft u specifieke muzikale wensen, dan kunt u dit kenbaar maken en kan in onderling overleg het repertoire op uw specifieke gelegenheid worden aangepast. Voor minder formele feestelijke gelegenheden verwijzen wij u naar TeQuila, onze blaaskapel.

Samenstelling

Juist door haar zeer flexibele aard is QLite niet gebonden aan een vaste samenstelling of minimale bezetting. Ook is de mobiliteit groot, omdat QLite de mogelijkheid heeft zich te verplaatsen naar andere locaties en aldaar verder te spelen. De meest gebruikte bezetting omvat 6 tot 15 blazers en wordt – indien gewenst – aangevuld met slagwerkers.

Boekingen

Bent u na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden, of wilt u aanvullende informatie? Schroom niet contact op te nemen met de organisatie van QLite, via het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze telefonische gegevens vindt u op de contactpagina.

De hoogte van de vergoeding wordt altijd in goed overleg vastgesteld en is afhankelijk van de aard en duur van het optreden. Wij hebben voor een optreden circa twee maanden voorbereidingstijd nodig in verband met de werving van muzikanten, het vaststellen en het repeteren van ons repertoire. Informeer naar de mogelijkheden!