Het volgende concert is op

mrt
11

11 mrt, 15:00 - 17:00

Inloggen voor leden

QLite

Gelegenheidsensemble QLite

Organiseert u binnenkort een feest, een project of heeft u een andere gelegenheid die om muzikale omlijsting vraagt, maar heeft u geen ruimte voor een volledig harmonieorkest? QLite is de oplossing! QLite is het muzikaal flexibele ensemble van QHarmony, dat projectmatig wordt opgezet en zo in wisselende, kleinschalige bezettingen diverse gelegenheden kan opluisteren.

Optredens

Sinds de oprichting van QLite heeft dit onderdeel van QHarmony al vele succesvolle optredens op haar naam kunnen schrijven. Naast eenmalige muzikale kansen is QLite ook bij verschillende jaarlijks terugkerende evenementen te beluisteren. Hieronder vallen onder meer de kerstdiners in de Refter van de Radboud Universiteit, de kerstborrels aan de faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van deze zelfde universiteit, evenals de diplomauitreikingen van de faculteit Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de jaarlijkse Diesviering van de Radboud Universiteit. Ook heeft QLite reeds opgetreden als muzikale omlijsting van ‘De Lastpost’, een muzikale verbeelding van de lijdensweg van Christus.

Repertoire

Het repertoire van QLite omvat vele uiteenlopende muzikale nummers, die naar believen kunnen worden aangepast. Elk optreden is uniek en vraagt om een daarop afgestemde repertoirelijst. Van licht klassiek en wereldse klassiekers tot de onmisbare kerstmuziek: QLite speelt het allemaal. Heeft u specifieke muzikale wensen, dan kunt u dit kenbaar maken en kan in onderling overleg het repertoire op uw specifieke gelegenheid worden aangepast.

Samenstelling

Juist door haar zeer flexibele aard is QLite niet gebonden aan een vaste samenstelling of minimale bezetting. Ook is de mobiliteit groot, omdat QLite de mogelijkheid heeft zich te verplaatsen naar andere locaties en aldaar verder te spelen. De meest gebruikte bezetting omvat 6 tot 15 blazers en wordt – indien gewenst – aangevuld met slagwerkers.

Boekingen

Bent u na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden, of wilt u aanvullende informatie? Schroom niet contact op te nemen met de organisatie van QLite, via het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze telefonische gegevens vindt u op de contactpagina.

De hoogte van de vergoeding wordt altijd in goed overleg vastgesteld en is afhankelijk van de aard en duur van het optreden. Wij hebben voor een optreden circa twee maanden voorbereidingstijd nodig in verband met de werving van muzikanten, het vaststellen en het repeteren van ons repertoire. Informeer naar de mogelijkheden!